Dakkapel prijslijst

Een dakkapel laten plaatsen op uw woning, wordt als een zeer gunstige investering in uw woning gezien. Niet alleen vanwege de extra woonruimte die u met een dakkapel creëert, maar ook vanwege de mogelijke waardevermeerdering van uw woning. Het is daarom handig te weten wat de prijzen van een dakkapel zijn en welke kosten daarbij komen. Zo kunt u mede op basis daarvan kunt besluiten welke dakkapel en dus welke investering het beste in uw situatie past. Een dakkapel prijslijst komt goed van pas.


Klik hier om binnen 2 minuten een prijsindicatie te ontvangen!


Voordelen van een dakkapel


Een dakkapel heeft zowel voordelen die u direct merkt in het woongenot, als ook voordelen die u pas later zult merken. Deze laatste categorie indirecte voordelen liggen voornamelijk op het financiële vlak.


Door het plaatsen van een dakkapel kunt u effectief gebruik gaan maken van de vierkante meters (m2) vloeroppervlak die eerder onder het schuine dak lagen. Door de dakkapel creëert u snel extra woonruimte, wat zelfs kan leiden tot een extra kamer in uw woning. De vensters in de dakkapel zorgen voor lichtinval en de mogelijkheid tot ventilatie. Hierdoor is het een volwaardige ruimte, ideaal voor bijvoorbeeld een studie- of hobbykamer, een logeerkamer of bijvoorbeeld een extra kinderkamer.


Een extra kamer of vergroting van een bestaande (zolder)kamer kan indirect bijdragen aan vermeerdering van de waarde van uw woning. In het geval u uw woning te koop zet, dan is voor een woning met bijvoorbeeld 4 kamers meer te vragen dan voor een woning met 3 kamers. Neemt u dit mee in uw overweging voor de aanschaf van een dakkapel?


Ook benieuwd wat de voordelen voor u kunnen zijn? Laat u uitgebreid voorlichten door gespecialiseerde bedrijven. Verbouwing.nl brengt u snel en makkelijk in contact met meerdere leveranciers. Klik hier en u ontvangt gratis en vrijblijvend meerdere offertes.   


Vraag hier tegelijk 6 offertes aan bij leveranciers bij u in de regio. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend.


Dakkapel prijslijst


U wilt graag een dakkapel prijslijst! Dat is begrijpelijk, want zo heeft u alle prijzen in één overzicht. Toch is een prijslijst niet makkelijk op te maken. In onderstaande dakkapel prijslijst ziet u een indicatie van de ‘vanaf prijzen’. Er zijn veel keuzes, zoals materiaalkeuze, kleur, formaat, type vensters en afwerking, die van invloed zijn op de prijzen van dakkapellen. Ook kunnen prijzen per leverancier of fabrikant verschillen.


<!Dakkapel met 1 draairaam en 1 vast raam, 150 cm breed, vanaf circa € 3.090,-


<!--[iDakkapel met 1 draairaam en 1 vast raam, 200 cm breed, vanaf circa € 3.210,-


<!--[iDakkapel met 1 draairaam en 1 vast raam, tot 240 cm breed, vanaf circa € 3.280,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 1 vast raam, 250 cm breed, vanaf circa € 3.580,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 1 vast raam, 300 cm breed, vanaf circa € 3.700,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 1 vast raam, tot 340 cm breed, vanaf circa € 3.960,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 2 vaste ramen, 350 cm breed, vanaf circa € 4.210,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 2 vaste ramen, 400 cm breed, vanaf circa € 4.540


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 2 vaste ramen, 450 cm breed, vanaf circa € 4.660,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 2 vaste ramen, 500 cm breed, vanaf circa € 4.795,-


<!--[iDakkapel met 2 draairamen en 2 vaste ramen, tot 540 cm breed, vanaf circa € 4.900,-


<!--[iDakkapel met 3 draairamen en 2 vaste ramen, 400 cm breed, vanaf circa € 4.750,-


<!--[iDakkapel met 3 draairamen en 2 vaste ramen, 450 cm breed, vanaf circa € 4.900,-


<!--[iDakkapel met 3 draairamen en 2 vaste ramen, 500 cm breed, vanaf circa € 5.060,-


<!--[iDakkapel met 3 draairamen en 2 vaste ramen, 550 cm breed, vanaf circa € 5.370,-


<!--[iDakkapel met 3 draairamen en 2 vaste ramen, tot 590 cm breed, vanaf circa € 5.450,-


U heeft met deze dakkapel prijslijst een indicatie van prijzen van dakkapellen. Bent u benieuwd wat een dakkapel u gaat kosten? Vraag via Verbouwing.nl gratis en vrijblijvend meerdere offertes op bij verschillende leveranciers. Ervaring leert dat vergelijken van offertes u veel voordeel op kan leveren. Een offerte kan u tevens helpen in het onderhandelen over prijzen. Met meerdere offertes op tafel, staat u aanzienlijk sterker in de onderhandeling!