Prijzen van hardhouten dakkapel

Dakkappellen zijn er in vele soorten en maten. Tegenwoordig is de dakkapel van kunststof zeer in trek, met name vanwege het onderhoudsarme karakter en lage prijzen. Het heeft echter veelal niet de rustieke, klassieke uitstraling van een hardhouten dakkapel. De hardhouten dakkapel kan helemaal voor u op maat gemaakt worden. Indien u ook de voordelen wilt genieten van het onderhoudsarme kunststof, kunt u ook kiezen voor een combinatie van een kunststof met bijvoorbeeld hardhouten kozijnen. De keuze is aan u!

Klik hier om direct en gratis een prijsindicatie te ontvangen!

Waarom een hardhouten dakkapel?

Een hardhouten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling. Dat is een voorname reden om te kiezen voor hout in plaats van andere materialen. Heeft u bijvoorbeeld een huis in landelijke stijl, dan staan hardhouten kozijnen en een bijpassende dakkapel mooier in het geheel. Het voordeel van (hard)hout is dat het goed bewerkbaar is, waardoor het zich uitermate goed leent voor maatwerk oplossingen.  Wist u dat er verschillende soort hardhout gebruikt kunnen worden voor uw dakkapel? Het hout is alle mogelijke kleuren (RAL) te schilderen of spuiten, wat bij kunststof niet het geval is.

Op zoek naar een hardhouten dakkapel? Er zijn veel aanbieders van hardhouten dakkapellen. Verbouwing.nl brengt u snel in contact met meerdere aanbieders, die u gratis en vrijblijvend een offerte uit brengen. Met meerdere offertes o tafel kunt u een juiste keuze maken en staat u sterk in de onderhandeling! Vraag nu offertes op!

Duurzaam hardhout: FSC en PEFC certificering

Het gebruik van hardhout lijkt op het eerste gezicht bijzonder milieuonvriendelijk.  Niets is echter minder waar: leveranciers van hardhouten dakkapellen maken gebruik van gecertificeerd hout. De normen zijn bijvoorbeeld FSC of PEFC. Wanneer hardhout deze certificering draagt, bent u er zeker van dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. U werkt niet mee aan illegale houtkap en ontbossing van bijvoorbeeld tropische regenwouden.

 

Vraag hier 6 offertes aan bij leveranciers bij u in de regio. Dit is uiteraard gratis en vrijblijvend.

Prijzen van een hardhouten dakkapel

Dakkapellen zijn er in vele soorten en maten. U kunt derhalve ook rekenen op veel uiteenlopende prijzen voor dakkapellen. De prijzen van een hardhouten dakkapel zijn met name afhankelijk van het formaat van de door u gewenste dakkapel. Om u een indicatie te geven van de te verwachten prijzen van een hardhouten dakkapel, wordt gerekend met een standaard dakkapel met een diepte van 1,50 meter. De prijzen van een hardhouten dakkapel van 1,50 meter breed kost u ruim € 2.500,-. Kiest u voor een dakkapel van 4,50 meter breed, dan ligt de prijs op ruim € 4.000,-. Tussenliggende maten hebben prijzen die vallen binnen deze range!

Prijzen van dakkapellen waarbij u het hardhout combineert met kunststof delen, liggen over het algemeen enkele honderden euro’s hoger. De prijzen van uw hardhouten dakkapel kunnen hoger komen te liggen door uw keuze voor andere kozijnen dan de standaard, een andere afwerking, ventilatieroosters, integreren van zonwering, zoals rolluiken, screens of horren en nog vele andere opties en keuzes.

Wilt u weten wat de prijzen van uw hardhouten dakkapel zullen zijn? Twijfel niet en laat uw wensen en voorkeuren vertalen naar een passende, scherpe offerte! Vebrouwing.nl maakt het u makkelijk. Met één druk op de knop ontvangt u gratis en vrijblijvende meerdere offertes.